Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Detalii produs


Betaglucan 500 + Vit. C + cink(90buc)

Betaglucan 500 + Vit. C + cink(90buc)
244 RON
Se ştie de ani de zile că beta-glucanii provenind din peretele celular al drojdiei şi din alte surse dispun de numeroase efecte fiziologice atât în privinţa sistemului cardiovascular, cât şi în privinţa imunităţii naturale. În plus faţă de rolul jucat de aceştia în prevenirea şi combaterea infecţiilor s-a dovedit că prin activarea receptorilor CR3 ai leucocitelor (receptor complement 3) abilitează aceste celule să distrugă celulele tumorale marcate de fragmentele C3 complement. Cui recomandăm utilizarea beta-glucanilor?
 • Se ştie de ani de zile că beta-glucanii provenind din peretele celular al drojdiei şi din alte surse dispun de numeroase efecte fiziologice atât în privinţa sistemului cardiovascular, cât şi în privinţa imunităţii naturale. În plus faţă de rolul jucat de aceştia în prevenirea şi combaterea infecţiilor s-a dovedit că prin activarea receptorilor CR3 ai leucocitelor (receptor complement 3) abilitează aceste celule să distrugă celulele tumorale marcate de fragmentele C3 complement. Cui recomandăm utilizarea beta-glucanilor?

  Tuturor celor care doresc să îmbunătăţească sau să menţină activitatea propriului sistem imunitar. Beta-glucanii putea fi găsiţi înainte în mod natural în alimentaţia noastră, şi asigurau stimularea continuă şi naturală a sistemului imunitar. Odată cu răspândirea graduală a lanţurilor alimentare hiper-igienizate şi a fungicidelor aceste imunostimulatoare naturale nu mai ajung în organismul nostru. Se poate pune întrebarea: cum este capabil sistemul nostru imunitar să ne apere – în lipsa beta-glucanilor -, atâta timp cât suplimentele alimentare cu conţinut de beta-glucani au ajuns pe rafturile magazinelor doar nu demult? Adevărul este că beta-glucanii au fost prezenţi timp de mii de ani în alimentele noastre de zi cu zi (să ne gândim la microscopicele ciuperci ce formează mucegaiul sau la micile pete negre de pe mere), dar odată cu formarea industriei alimentare hiper-igienizate, având calitatea asigurată, au dispărut din alimentele tratate de mai multe ori, cu gaze şi prin iradiere.
  Un raport elaborat nu demult, publicat de participanţii la Programul de Imunobiologie al Universităţii din Louisiana, formulează astfel: "modele extinse preclinice ale experimentelor efectuate pe animale au demonstrat efectul tratamentului pe cale orală, cu particule de beta-glucanul şi anticorp monoclonal (mAb-) asupra regresiei tumorii şi asupra supravieţuirii pe termen lung. Se pune problema că adăugarea beta-glucanilor îmbunătăţeşte într-o măsura adiţională eficienţa clinică a terapiei cu anticorp monoclonal în cazul bolilor tumorale." (Yan et al.’05)

  Rezumat:

  Cel mai palpitant domeniu de cercetare al terapiei imunologice a tumorilor din zilele noastre este activarea celulelor imunitare naturale, racordarea acestora la lupta purtată împotriva tumorii. Experienţa clinică şi paraclinică arată că combinaţia formată din beta-glucani ,si anticorpi monoclonali – în scop terapeutic – îmbunătăţeşte dramatic efectul antitumoral al acestor anticorpi şi îmbunătăţeşte în acelaşi fel supravieţuirea pe termen lung. S-a dovedit din nou faptul că substanţele naturale şi derivaţii acestora pot fi extrem de eficiente chiar şi în tratarea celor mai grave boli, şi în prevenirea acestora.…

  Ce cantitate de beta-glucani să consumăm?

  Sistemul imunitar diferă de la om la om. Si sistemul imunitar se transformă în permanenţă.
  Informaţiile de mai jos vă ajută în orientare:

  Sănătos: Dacă nu există probleme mai serioase, şi este vorba de greutatea corporală a unui adult mediu (65-85 kg.), 100-200 mg. – cantitate zilnică recomandată

  Cronic: Dacă problema se repetă dar nu este gravă, respectiv nu pune în pericol viaţa, se pot consuma 200-400 mg, şi veţi urmări cu atenţie la reacţiile organismului.

  Grav:1100-2700mg

  În cazul stării cronice sau grave vă veţi consulta neapărat cu medicul curant!

  Greutate corporală mg eta-glucan
  45.5 1150
  50 1250
  54.5 1350
  59.1 1500
  63.6 1600
  68.2 1750
  72.7 1800
  77.3 1950
  81.8 2050
  81.8 2050
  86.4 2150
  90.9 2250
  95.5 2400
  100 2500
  104.5 2600
  109.1 2750
Creare magazin online