Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Detalii produs


Cura cu sare alcalina+tamaie

Cura cu sare alcalina+tamaie
2 200 RON
Bine ați venit pe pagina noastră web! Cel mai probabil, sunteți un bolnav, care suferă de o boală inflamatorie sau tumorală, dacă ne-ați căutat cu determinare.

Trebuie să știți, că singura cură împiedică creșterea și înmulțirea celulelor inflamatorii și celor tumorale, cea cu sare alcalină, pentru că acesta face imposibilă absorbția substanțelor nutritive de către celulele inflamatorii și canceroase. Efectul acestui tratament este rapid și spectaculos, având în vedere faptul, că activitatea preponderentă a celulelor este nutriția.
 • Bine ați venit pe pagina noastră web! Cel mai probabil, sunteți un bolnav, care suferă de o boală inflamatorie sau tumorală, dacă ne-ați căutat cu determinare.

  Trebuie să știți, că singura cură împiedică creșterea și înmulțirea celulelor inflamatorii și celor tumorale, cea cu sare alcalină, pentru că acesta face imposibilă absorbția substanțelor nutritive de către celulele inflamatorii și canceroase. Efectul acestui tratament este rapid și spectaculos, având în vedere faptul, că activitatea preponderentă a celulelor este nutriția.

  Mulți specialiști renumiți au cercetat efectele sărurilor metalelor alcaline asupra tumorilor de mai mult timp. Cele mai eficiente au fost găsite sărurile cesiului. Însă la faza administrării experimentele realizate cu aceste săruri de fiecare dată s-au blocat. În mod direct, acesta nu poate fi introdusă prin sistemul digestiv, astfel nu poate ajunge la tumoară, pentru că din cauza gustului său puternic sărat organismul pur și simplu o evacuează. Pe deasupra, poate provoca simptome neplăcute la nivelul sistemului digestiv! Cercetătorii din anii ’80 au făcut diferite experimente cu DMSO, adică Dimetilsulfoxid, și au ajuns la o soluție. Substanța aceasta specială are capacitatea, să lege anumiți compuși și să le transporte prin țesuturi. Dar acesta avea un mare defect, mirosul extrem de neplăcut! Varianta curată, inodoră a DMSO este MSM (Metilsulfonil-metan – mai cunoscut sub denumirea de Dimetil Sulfon / SO2(CH3)2/). Această substanță extraordinară ne ajută, să introducem multe substanțe active în țesututrile corpului omenesc, în circuitul sanguin, prin omiterea trecerii prin sistemul digestiv și cu o eficiență de 100% prin piele! După numeroase cercetări și experimente, astfel avem posibilitatea să introducem sarea alcalină în locul, unde se găsesc tumorile, respectiv focarele de inflamație!

  Din punct de vedere al funcționării organismului această sare alcalină specială (CsCl – clorura de cesiu) este un compus „înșelător”, pentru că din punct de vedere a celulelor acesta pare a fi potasiu. Cu ajutorul pompei de potasiu celulele asimiliează substanțele nutritive. Deci pentru buna funcționare a celulelor potasiul este o substanță vitală. Spre deosebire de celulele normale, cele tumorale absorb de 18-20 de ori mai mult potasiu, deoarece potasiul le asigură creșterea, astfel depășesc celulel sănătoase. Dar atunci, când această sare specială alcalină sosește la celule, acestea o absorb imediat, pentru a începe să asimileze substanțe nutritive. (Celulele sănătoase absorb 1-2 molecule de sare alcalină (CsCl), pe când celulele tumorale absorb circa 18-20 de molecule!). Dar de această dată nu este inițiată absorbția substanțelor nutritive de către celulele tumorale, pentru că pompa de potasiu este „defectă”! Sarea alcalină nu poate facilita accesul substanţelor nutritive în celulele tumorale! Astfel celulele sănătoase încet elimină clorura de cesiu, nefuncțională, și încearcă să absoarbe din nou potasiul, pentru că sunt deja înfometate. Spre deosebire de acestea, celulele tumorale si inflamate nu pot îndepărta cele 18-20 molecule de sare alcalină (deoarece aceasta, dată fiind cantitatea mare şi reacţiile chimice, a creat deja legături stabile în interiorul celulelor tumorale) – drept urmare – pentru mai multe zile (eventual, în mod definitiv) vor rămâne înfometate.

  sarealcalina  Bolnavul va compensa prin administrarea unor tablete cantitatea de potasiu care îi este necesară, pentru ca absorbţia substanţelor nutritive să poată fi iniţiată, la 1 – 1,5 ore după administrarea de clorură de cesiu. Însă acest potasiu va putea fi asimilat doar de către celulele sănătoase, deoarece celulele bolnave sunt deja saturate de sarea alcalină. Astfel, celulele tumorale şi inflamate rămân în continuare înfometate! Dacă acest ritm se va repetat în fiecare zi, peste 15 – 20 de zile celulele bolnave vor putea intra în colaps şi vor putea fi distruse. În mod caracteristic, distrugerea lor nu provoacă edem, nici vreo inflamaţie succesivă. Vor părăsi organismul, la fel cum o fac şi celulele sănătoase îmbătrânite. Sarea alcalină introdusă va părăsi complet organismul doar după 15 -30 de zile, crescând şi prin aceasta eficienţa curei. Adică după o cură de 30 de zile, tratamentul va continua să producă efecte timp de 1-2 săptămâni! Eliminarea completă şi definitivă a sării alcaline nu reprezintă o sarcină pentru sistemul /procesul/ catabolic, este eliminată încet şi fără probleme, aproape inobservabil. Elementul de noutate la nivel mondial în această cură este dat de faptul că substanţa activă nu trebuie mâncată, băută şi nici injectată! (Astfel sistemul digestiv și arterial este menajat – sistemul arterial de altfel, este oricum supus la deteriorări.) Pur şi simplu, prin aplicarea pe piele a cremei MSM (Dimetil Sulfon), acceastă substanţă va fi absorbită imediat în ţesuturi. Iar din țesuturi, cu ajutorul fluxului sanguin, ajunge foarte repede şi fără pierderi la celulele tumorale, respectiv la celulele inflamate. Prin proprietăţile sale speciale pătrunde în şi trece de barajul cerebro-vascular, astfel eficienţa acestuia este foarte bună şi în cazul tumorilor cerebrale! Utilizarea sa este lipsită de durere, de efecte secundare, ba chiar este foarte plăcută! Pe baza experienţelor, funcţionează extrem de eficient, rapid şi în cazul metastazelor la nivelul oaselor! (Durerile pot trece chiar după 1-2 săptămâni de la începerea curei!) Înainte să începeți tratamentul, este recomandatt, să consultați cu un medic sau cu un farmacist specializat în domeniu, dar puteţi să vă adresaţi și colegilor noştri pentru consiliere!

  Și acum să vedem, în care cazuri este recomandată această cură!

  Oricărui proces inflamatoriu, indiferent de localizarea acestuia pe corp
  La boli inflamatorii ale sistemului intestinal
  În cazul oricărei boli inflamatorii
  În cazul oricărei boli tumorale:
  tumoară la nivelul prostatei
  tumoară la nivelul testiculelor
  tumoară la nivelul vezicii
  tumoară la nivelul nodulilor limfatici
  tumoară la nivelul la nivelul vaginului, a uterului, a ovarelor
  tumoară la nivelul ţesuturilor moi
  tumori cerebrale
  tumori benigne, în cazul unei proliferări pe arii extinse
  tumori pulmonare
  tumori mamare
  tumori pancreatice
  tumori ale glandelor
  tumoare a radix linguae /rădăcina limbii/
  tumori ale muşchilor
  tumori osoase
  tumori ale intestinelor (intestinul gros, intestinul

  subţire, colon, etc.)
  tumori la nivelul stomacului
  tumori ale venelor
  alte tumori ale organelor hematopoietice
  melanom şi metastazele acestuia
  limfoame
  în cazul unor metastaze extinse, numeroase, de mici dimensiuni
  În cazul bolilor tumorale cu metastaze este neapărat recomandată!

  Vă este predată substanţa activă în pachetul aferent curei, cu instrucţiuni de utilizare extrem de precise şi la obiect.

  Preţul total al pachetului integral: 1500 RON

  Componentele curei:

  Sare alcalină Bio (CsCl)

  100 gr Crema MSM

  30 de Tablete efervescentă de potasiu (Kalinor)

  240 tablete de tamaie

  Atentie : Produsele aduse la comandă de pe magazinul web www.cancertratament.info nu sunt medicamente, adică aceste produse oficial nu vindeca sau nu au efect preventiv conform legislației romane. Consumul de alimente, suplimente alimentare și formule speciale destinate scopurilor medicale nu ar trebui să înlocuiască, ci să completeze terapiile medicale tradiționale (de exemplu, oncologie).
Creare magazin online