Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Detalii produs


Rotexmedica – vitamina C în formă injectabilă - de 500 mg (100 fiole) în pachet unitar

Rotexmedica – vitamina C în formă injectabilă - de 500 mg (100 fiole) în pachet unitar
490 RON
Vitamina C joacă un rol important în funcţionarea sistemului imunitar. Deşi sunt dovedite şi efecte antibacteriale şi antivirale ale acesteia, efectul principal şi-l exercită prin creşterea eficienţei sistemului imunitar. Creşte numărul leucocitelor, le accentuează funcţionarea, în plus creşte nivelul interferonului în sânge – ce joacă un rol important în înfrângerea infecţiilor virale şi a bolilor canceroase – şi amplifică şi funcţionarea timusului. Analizele clinice au relevat faptul că vitamina C – administrată intravenos – are chiar şi în sine un efect de distrugere a cancerului. Au fost efectuate mai multe analize de laborator – de curând – care avea în vedere efectele utilizării vitaminei B17 împreună cu vitamina C – ambele fiind administrate intravenos. Rezultatele au fost şocante. S-a constatat că cele două preparate funcţionează excelent împreună, mai mult, vitamina C administrată intravenos a crescut efectul benefic al vitaminei B17 cu cca. 60%. A majorat în special eficienţa în cazul tumorilor hepatice, ale plămânilor, mamare, pancreatice, uterine, renale, ale ganglionului limfatic şi osoase, În plus, a ajutat într-o mare măsură îndepărtarea din organism a celulelor canceroase distruse şi a otrăvurilor toxice generate de acestea – astfel îmbunătăţind într-un mod semnificativ şi calitatea vieţii bolnavilor. Drept urmare, recomandăm preparatul ca pe unul adiţional/ adjuvant – ce completează cura cu vitamina B17 în formă injectabilă.


Pachetul unitar conţine 100 buc. fiole. Fiecare fiolă conţine 500 mg (5 gr) de vitamina C. (500 mg/ 5ml) În timpul administrării poate fi amestecată cu vitamina B17 în formă injectabilă. Poate fi administrată ca injecţie sau ca perfuzie. NU TREBUIE DILUAT ESTE INTERZISĂ refrigerarea! Depozitare la temperatura camerei (10-25 de grade).
Dozare :
În prezenţa unei cure de bază cu vitamina B17 în forma injectabilă: In fiecare a doua zii 10 grame, (40fiole) - toate împreună, administrate intravenos, imediat după administrarea vitaminei B17 – sau împreună cu aceasta (amestecându-le cu vitamina B17) – ca injecţie – sau ca perfuzie. Pentru această dozare este necesară să cumpăraţi un pachet de Rotexmedica vitamina C.
În prezenţa unei cure puternice cu vitamina B17 în forma injectabilă: In fiecare a doua zii 20 grame, ( 3X20 fiole) - toate împreună, administrate intravenos, imediat după administrarea vitaminei B17 – sau împreună cu aceasta (amestecându-le cu vitamina B17) – ca injecţie – sau ca perfuzie. Se recomandă administrarea intravenoasă!. Pentru această dozare este necesar să cumpăraţi 2 pachete de Cevitol.
În prezenţa unei cure /cu dozare/ majorată cu vitamina B17 în forma injectabilă: In fiecare a doua zii 30 grame, ( 60 fiole) - toate împreună, administrate intravenos, imediat după administrarea vitaminei B17 – sau împreună cu aceasta (amestecându-le cu vitamina B17) – ca injecţie – sau ca perfuzie. Se recomandă administrarea intravenoasă!. Pentru această dozare este necesar să cumpăraţi 3 pachete de Rotexmedica vitamina C.
Ca şi cură individuală – în cazul lipsei tumorilor:
În cazurile de bază - Din două în două zile 25 grame (50 fiole) toate împreună, administrate intravenos, timp de 32 de zile. (total 16 administrări = 8 pachete de Rotexmedical)
În cazuri mai grave - Din două în două zile 35 - 50 grame (70 - 100 fiole) toate împreună, administrate intravenos, timp de 30 de zile. (total 15 administrări = 10 - 14 pachete)
Vitamina C în formă injectabilă administrată intravenos – în sine – poate fi administrată continuu doar timp de 2 - 3 luni de zile – conform celor sus expuse, după aceea se recomandă reducerea dozei la 2 X 30 grame per săptămână.
Creare magazin online