Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul

Anticancer


Cura cu sare alcalina+tamaie
Bine ați venit pe pagina noastră web! Cel mai probabil, sunteți un bolnav, care suferă de o boală inflamatorie sau tumorală, dacă ne-ați căutat cu determinare.

Trebuie să știți, că singura cură împiedică creșterea și înmulțirea celulelor inflamatorii și celor tumorale, cea cu sare alcalină, pentru că acesta face imposibilă absorbția substanțelor nutritive de către celulele inflamatorii și canceroase. Efectul acestui tratament este rapid și spectaculos, având în vedere faptul, că activ... 
2 200 RON
Lignan 120buc Calitate germana
Jenny Thompson a prezentat acel material cu ajutorul căruia bolnavi suferind de cancer aflaţi în stadiu avansat al bolii au devenit lipsiţi de simptome în doar câteva luni de zile, Numărul metastazelor s-a diminuat cu 82%. 
Petrol 250ml
Aţi auzit până acum de efectul curativ al petrolului? Nu cred, deşi acest remediu natural secular a figurat timp de zeci de ani în Farmacopeea Germană. Petrolul este un derivat al ţiţeiului. Ţiţeiul este un fluid comprimat de origini vegetale. Plantele au avut nevoie de lumina soarelui, altfel nu ar fi putut să se dezvolte devenind plante. Petrolul curăţă temeinic organismul. Detoxifică, regenerează, vindecă boli şi răni. Petrolul este apt de a vindeca înainte de toate cancerul, tumorile, ... 
Petrol medicinal 1L
Aţi auzit până acum de efectul curativ al petrolului? Nu cred, deşi acest remediu natural secular a figurat timp de zeci de ani în Farmacopeea Germană. Petrolul este un derivat al ţiţeiului. Ţiţeiul este un fluid comprimat de origini vegetale. 

Ordonează după :

Creare magazin online